Maansiirto ja tietyöt luotettavasti Päijät-Hämeestä

Tapani Sompi
Tapani Sompi

Aloitin yritystoiminnan lähes 30 vuotta sitten Päijät-Hämeen alueella. Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä vakain askelin ja toimialueemme on laajentunut eteläiseen Suomeen.

Sompin Maansiirto on perheyritys.

Tavoitteenamme on ollut rakentaa yritys, joka tarjoaa kaikille asiakkaillemme parhaat mahdolliset maansiirtoalan palvelut asiakasta kuunnellen. Haluamme lunastaa asiakkaidemme keskuudessa joka päivä lupauksemme olla luotettava hyvä kumppani. Pitkäaikaisimmat asiakassuhteemme ovat jatkuneet yritystoiminnan alusta asti.

Meillä on:

● toimintavalmis ja monipuolinen kalusto

● hyvä, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö

● joustava palvelu

Yrityksemme toimialaan kuuluvat sora- ja maa-ainesten toimitukset, maansiirto- ja tietyöt, kuljetuspalvelut ja nosturityöt, rakennusten perustusten rakentaminen, purkutyöt ja iskuvasaratyöt, salaoja- , sadevesijärjestelmien- ja jätevesijärjestelmien rakentaminen, kiinteistöjen ulkopuoliset putkityöt, piharakentaminen ja kivirakennelmat, ruoppaus- ja rantarakentaminen, saarirakentaminen, kaapelointi ja pylvästystyöt.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, kunnat, kaupungit, yritykset ja yhteisöt. Olemme tehneet vuosia hyvää yhteistyötä kumppaneidemme, kuten sähkö- ja televerkon rakentajien kanssa.

Toimimme pääasiassa alueella Lahti, Heinola, Sysmä, Asikkala, Hartola.

Teemme arviointikäyntejä joustavasti, myös iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin.